Bezoek Aan de slag in Zeeland tijdens Contacta
Bezoek Aan de slag in Zeeland tijdens Contacta

Naar een evenwichtige Zeeuwse arbeidsmarkt, met een plek voor iedereen

Bezoek Aan de slag in Zeeland op netwerk- en banenbeurs Contacta

Bezoek Aan de slag in Zeeland op netwerk- en banenbeurs Contacta in Zeeland op 7, 8 en 9 november 2023. Vragen over werk, opleiding of personeel? Adviseurs van het Zeeuws Mobiliteitsteam, team Leven Lang Ontwikkelen en de Zeeuwse WerkgeversServicepunten staan klaar om je te helpen! Je vindt ons bij stand 830.

'Werken in Zeeland' plein

Op 7, 8 en 9 november 2023 organiseert LMG, in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl, de 7e editie van de Banenmarkt op het 'Werken in Zeeland' plein tijdens Contacta. De stand van Aan de slag in Zeeland is te vinden op dit plein. Naast onze stand kun je er in contact komen met meer dan 60 topwerkgevers uit heel Zeeland! Toegang is geheel gratis, Contacta vraagt alleen om vooraf je gratis e-ticket te bestellen. Alle benodigde informatie over de Banenmarkt is te vinden op de aparte website van de Banenmarkt.

 

 

Workshops | Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Eerder dit jaar startte Aan de slag in Zeeland met het team Leven Lang Ontwikkelen Zeeland. Het team bestaat uit loopbaancoaches en opleidingsadviseurs en is samengesteld vanuit verschillende organisaties en maakt onderdeel uit van de Zeeuwse samenwerking 'Aan de slag in Zeeland'.

Team LLO helpt en adviseert werkzoekenden, werknemers, scholieren, studenten en ook werkgevers op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen. Iedereen met vragen over om- en bijscholing, loopbaanoriëntatie, werkend leren en leerwerktrajecten kan aaankloppen.

We leven in een snel veranderende wereld. Digitalisering, kunstmatige intelligentie en ook steeds meer internationaal orienterende organisaties zorgen ervoor dat het steeds belangrijker wordt om als werknemer én als organisatie mee te veranderen. Ook de vraag van werk verandert. Er is grote vraag naar mensen in de zorg en de techniek. Om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt, is het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. 

Een belangrijk thema dus. Daarom organiseert Aan de slag in Zeeland samen met haar partners 3 workshops rondom het thema Leven Lang Ontwikkelen:

 • Dinsdag 7 november | 19.00-20.00u
  ArbeidsmarktInZicht & Leven Lang Ontwikkelen (LLO)
  Wat is LLO? Wat is de impact van LLO op de organisatie, de medewerker en de arbeidsmarkt? Aan de hand van onderzoek en cijfers gaan we in gesprek over kansen en uitdagingen rondom LLO in Zeeland.
  Meer informatie of direct aanmelden voor deze workshop, klik hier.

 • Woensdag 8 november | 18.00 - 19.00u
  Praktijkroutes: een nieuwe manier van opleiden
  Onze samenleving verandert razendsnel. Het is belangrijk dat het beroepsonderwijs meebeweegt. Scalda vertelt over de mogelijkheden en impact van het nieuwe onderwijsconcept ‘praktijkroutes'.
  Meer informatie of direct aanmelden voor deze workshop, klik hier.

 • Donderdag 9 november | 16.00 - 17.00u
  LLO, intrapreneurship en 21st century skills
  Hoe zorg je er als organisatie voor dat je medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen in creatief en kritisch denken (21st century skills). Deze vragen staan centraal in deze workshop voor HR professionals.
  Meer informatie of direct aanmelden voor deze workshop, klik hier.

Partijen die samenwerken binnen het thema Leven Lang Ontwikkelen zijn onder andere: Arbeidsmarktregio Zeeland, Leerwerkloket Zeeland, Provincie Zeeland, SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven), Scalda en UWV.

Meer weten? Bezoek de informatiepagina over het team Leven Lang Ontwikkelen of mail je vraag direct naar: llo@aandeslaginzeeland.nl. 

 

Koffie & Kansen 

Ben jij een werkgever met openstaande vacatures en een hart voor inclusiviteit? Wil je direct bijdragen aan het bouwen van een betere toekomst? Schuif aan bij 'Koffie & Kansen'. Bij dit koffiemoment brengen we werkgevers en mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren samen. Ontdek onbenut talent en maak direct een match.

Dit koffiemoment wordt georganiseerd door het Zeeuws Team van Jobhunters samen met het UWV. Koffie & Kansen vindt plaats tijdens de Contacta op donderdag 9 november om 13.00uur in het restaurant van de Zeelandhallen.

Je kunt je hiervoor als werkgever aanmelden door voor 1 november een mail te sturen naar: Maltie.Ritoe@schouwen-duiveland.nl.

 

 

Graag ontmoeten we je op de Contacta! 

Bestel hier jouw gratis toegangskaart voor Contacta.nl 2023.