Zeeuws Mobiliteitsteam

Moeite met het aantrekken van medewerkers? Of hulp nodig bij het zoeken naar andere mogelijkheden voor je huidige personeel, omdat je minder werk voor ze hebt? Het Zeeuws Mobiliteitsteam helpt werkgevers op weg.

Meteen iemand spreken? Bel +31 (0)6 11 00 42 17

Mobiliteitsteam voor werkgevers

Het Zeeuwse Mobiliteitsteam helpt werkzoekenden en werknemers aan (ander) werk. We zijn er ook voor de werkgever. Wij adviseren je over mogelijkheden bij het zoeken naar personeel. Of we helpen je medewerkers aan ander werk, als het minder goed gaat met je bedrijf. Misschien heb je vragen over je financiële situatie of wil je sparren over de toekomst. Hoe dan ook, eerst beginnen we met een goed gesprek. Daarna maken we een plan van aanpak. Samen zorgen we ervoor dat er een oplossing komt. Je krijgt hiervoor van ons geen rekening. Onze dienstverlening is gratis. 

Wij staan klaar voor iedereen in Zeeland die personeel in dienst heeft. Het Zeeuws Mobiliteitsteam helpt met:

  • Verbinden van werkgevers met personeelsoverschotten en werkgevers met personeelstekorten
  • Begeleiden van met ontslag bedreigde werknemers naar een andere betaalde baan
  • Personele vraagstukken zoals het aantrekken van nieuwe medewerkers

Mobiliteitsteam voor werknemers
Wij bieden werkzoekenden en werknemers extra ondersteuning en begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan. Hiervoor is het Zeeuws Mobiliteitsteam opgericht. Een team van loopbaancoaches, werkmakelaars en adviseurs begeleiden talloze werkzoekenden in hun zoektocht naar een baan.

Wij kunnen u ook helpen bij uw zoektocht naar een nieuwe baan. Het beschikbare budget zetten wij in om u te helpen aan een baan, u extra opleidingen te laten volgen, stage te laten lopen of begeleiding op maat te bieden.

Mobiliteitsteam voor zzp’ers
Bent u zzp’er en is het om economische redenen beter om te stoppen? Ook dan staat Mobiliteitsteam Zeeland voor u klaar. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om in vaste dienst te gaan en eventueel gebruik te maken van omscholing. Eventueel kunt u met jobcoaches aan de slag om samen een passende werkgever te vinden.

Over het Zeeuws Mobiliteitsteam
Het Zeeuws Mobiliteitsteam is een project van Aan de slag in Zeeland en één van de 35 regionale mobiliteitsteams in Nederland. Het team bestaat uit loopbaancoaches, werkmakelaars en adviseurs met ervaring op de Zeeuwse arbeidsmarkt. We zijn een team dat samengesteld is vanuit verschillende organisaties. Iedere adviseur heeft hierdoor een eigen specialisatie.

De samenwerkende organisaties zijn: Zeeuwse gemeenten, UWV, Leerwerkloket Zeeland, onderwijsinstellingen, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs, vakbonden FNV en CNV en werkgeversorganisatie VNO-NCW.

 

 

Contact

Als je meer informatie wilt, stuur ons dan een e-mail met je contactgegevens en in het kort je vraag. Wij bellen je dan voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Telefoonnummer: 0+31 (0)6 11 00 42 17
E-mailadres: mobiliteitsteam@aandeslaginzeeland.nl

 

Veelgestelde vragen:

Laatste updates

Koffiemoment voor 55-plussers en bedrijven levert verschillende matches op
Koffiemoment voor 55-plussers en bedrijven levert verschillende matches op

Succesvolle netwerkbijeenkomst tussen werkgevers en 55-plussers tijdens de Contacta. Veel kandidaten lopen met meerdere aanbiedingen naar buiten.

Lees meer
Minister op bezoek bij ZMT en De Hoop Terneuzen
Minister op bezoek bij ZMT en De Hoop Terneuzen

Minister Karien van Gennip liet zich tijdens haar werkbezoek inspireren door de samenwerking tussen het bedrijfsleven en het ZMT.

Lees meer

Samen kijken we naar je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Wij ondersteunen je bij het maken van een goede stap in je loopbaan. Eventueel in combinatie met omscholing of bijscholing. Afhankelijk van je werkervaring stellen wij je voor bij verschillende werkgevers. Uiteraard maken wij daarbij graag gebruik van je eigen netwerk.


Ja! Juist daarvoor is het mobiliteitsteam in het leven geroepen. Onze ervaren adviseurs gaan met je in gesprek en kijken samen met jou als werkgever welke mogelijkheden er zijn. Wij doen daarbij voornamelijk een beroep op het eigen netwerk. Leidt dit niet tot het gewenste resultaat dan gaan wij samen met werknemer(s) op zoek naar een andere betaalde baan. Er zal ook worden gekeken of scholing mogelijk is.


Nee, er worden geen kosten in rekening gebracht. Dit valt onder de publieke dienstverlening van de partners in het mobiliteitsteam.