Workshop: Ontdek de mogelijkheden van ArbeidsmarktInZicht!

ArbeidsmarktInZicht is hét platform als je op zoek bent naar cijfers over en inzichten in de Zeeuwse arbeidsmarkt, economie en het onderwijs. Binnenkort krijgt het platform een nieuw jasje met daarbij nóg meer informatie en inzichten over de Zeeuwse arbeidsmarkt.

Wil je weten hoe je de voor jou relevante gegevens kunt vinden en gebruiken? Kom dan naar één van de workshops in november. 

In de workshops maak je kennis met ArbeidsmarktInZicht. Aan de hand van een demonstratie en praktische opdrachten ontdek je wat dit platform voor jou te bieden heeft. De workshop wordt gegeven door Luc Verschuren en Emma Duvekot (HZ Kenniscentrum Zeeuwse Samenleving).

 

Workshop 15 november: ‘Onderwijs en arbeidsmarkt in Cijfers’

Heb je behoefte aan cijfers over stageplekken of de doorstroom naar de arbeidsmarkt vanuit het onderwijs? Ontdek hoe je inzicht krijgt in cijfers in het onderwijs in jouw regio of per sector en hoe je benchmarkgegevens ophaalt op het gebied van arbeidsmarkt, economie, onderwijs en skills.

Kom naar de workshop ‘Onderwijs en arbeidsmarkt in Cijfers’ op woensdag 15 november van 13:00-14:30 uur. Tijdens deze workshop duiken we in de basisfuncties van het platform waarbij het accent in deze workshop ligt op het onderwijs. Deze workshop is zeker ook geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in data rondom de arbeidsmarkt en economie. 

Aanmelden

In een workshop van 1,5 uur op de HZ (locatie Groenewoud, Middelburg) maak je kennis met ArbeidsmarktInZicht. Meld je aan via deze link.

 

Workshop 22 november: ‘Creëer je eigen inzichten’

Heb je eerder een basis of fundamentals workshop gevolgd en wil je nog iets dieper ingaan op de mogelijkheden binnen ArbeidsmarktInZicht? WIl je data die jij nodig hebt terug zien in een grafiek op maat? Of cijfers vergelijken van jouw regio met de rest van Nederland? In deze workshop, een vervolg op de eerder gegeven ‘Fundamentals workshop’ leer je hoe je je eigen grafieken samenstelt met arbeidsmarktdata.

Kom naar de workshop ‘Creëer je eigen inzichten’ op woensdag 22 november, van 13:00-15:00 uur. Tijdens deze workshop zoomen we dieper in op de data rondom de arbeidsmarkt. Door middel van oefening en uitleg leer je hoe je arbeidsmarktinformatie optimaal kunt gebruiken.

Aanmelden

In een workshop van twee uur op de HZ (locatie Groenewoud, Middelburg) duik je dieper in de data van ArbeidsmarktInZicht. Meld je aan via deze link.

 

ArbeidsmarktInZicht Zeeland

Het platform ArbeidsmarktInZIcht biedt één totaaloverzicht over de regionale arbeidsmarkt en de ontwikkelingen binnen de thema’s arbeidsmarkt, onderwijs, economie en skills. Daarmee ondersteunt ArbeidsmarktInZicht de regio Zeeland bij het analyseren en het succesvol aanpakken van lokale en regionale arbeidsmarktvraagstukken.

Ben je op zoek naar data of inzichten voor jouw regio of sector? Ga dan naar www.arbeidsmarktinzicht.nl/zeeland