Oproep vragenlijst Leven Lang Ontwikkelen

"Leven Lang Ontwikkelen" is al jaren een begrip in het (HR) land. Maar wat is dit eigenlijk? Waarom is dit nodig? En wat doen we hier nu concreet aan vanuit de werkgever en de werknemer? Vanuit de arbeidsmarktregio Zeeland onderzoeken we hoe we de inwoners (en dus ook de werkgevers!) beter kunnen ondersteunen rondom een "Leven Lang Ontwikkelen".

Bent u werkgever? Dan horen wij graag uw mening en wat u als werkgever nodig heeft. Dit nemen we mee in de ontwikkeling van een passende ondersteuning voor Leven Lang Ontwikkelen in Zeeland. 

  • Nieuwe medewerkers aannemen die zonder ervaring instromen vanuit een andere sector?
  • Bedrijfsprocessen automatiseren en aanpassen door een tekort aan personeel, maar hoe gaan de huidige medewerkers hierin mee?
  • We willen groeien en innoveren, maar hoe krijgen we de huidige en nieuwe medewerkers op dit niveau?
  • En als de werknemer zelf een ontwikkelvraag heeft: Waar beginnen we in de zoektocht?
  • Welke cursus, opleiding of begeleiding past bij de werknemer? Wie kan hier ondersteuning in bieden?

Sommige werkgevers hebben dit geregeld met een eigen (online) omgeving met een pakket aan mogelijkheden voor cursussen, opleidingen en ontwikkelingstrajecten. Maar niet alle Zeeuwse werkgevers en inwoners weten hierin de weg makkelijk te vinden.

We willen de Zeeuwse inwoners de kans bieden om de talenten en vaardigheden die ze hebben te ontwikkelen. Voor nu en in de toekomst, om duurzaam aan het werk te komen en te blijven. Door als werkgever de vragenlijst in te vullen levert u al een bijdrage aan dit thema in en voor Zeeland. 

De vragenlijst is terug te vinden in de onderstaande link:
Vragenlijst voor werkgevers | Leven Lang Ontwikkelen (invultijd: 3 minuten)

Voor vragen of opmerkingen mag u contact opnemen met Eva Jeremiasse, kwartiermaker Leven Lang Ontwikkelen: info@evaprojectenadvies.nl.

Meer informatie over dit project vindt u op onze projectpagina: Leven Lang Ontwikkelen.