Carrière voor de pak via Zeeuws Mobiliteitsteam

Het Zeeuws Mobiliteitsteam (onderdeel van Aan de slag in Zeeland) is er voor iedereen in Zeeland die op zoek is naar (ander) werk. We helpen je ook als je je baan dreigt te verliezen of ander werk zoekt en niet goed weet wat bij je past. Ook ZZP’ers en schoolverlaters (met of zonder diploma) kunnen bij ons aankloppen.

Zeeuwse Carrière Beurs

Ben je nieuwsgierig? Zoek ons dan op tijdens de Zeeuwse Carrière Beurs vrijdag 22 en zaterdag 23 september. Behalve het Zeeuws Mobiliteitsteam zijn er twee dagen lang tientallen bedrijven, gemeenten en overheidsorganisaties van de partij om jou carrièrekansen te bieden. Of je belangstelling nu uitgaat naar techniek, marketing en sales, transport en logistiek of een administratieve/juridische baan; er zijn mogelijkheden genoeg.

Kansen voor het grijpen

Tijdens De Zeeuwse Carrière Beurs krijg jij als werkzoekende of oriënterende de kans te ontdekken wat je moet doen om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Van leer- werktrajecten voor jonge BBL’ers tot serieuze baan- en groeikansen; het ligt twee dagen lang voor het grijpen in de Grote Kerk in Goes.

Je bent vrijdag 22 en zaterdag 23 september welkom van 10.00-16.00 uur in de Grote Kerk in Goes. De toegang is gratis!