Aan de slag in Zeeland op Contacta

Van 8 t/m 10 november is het weer Contacta, hét zakelijk netwerkevenement van Zuid-West Nederland en Vlaanderen. Vanuit Aan de slag in Zeeland doen we dit jaar actief mee aan de beurs. 

Tijdens de Contacta willen we het thema Inclusieve Arbeidsmarkt extra aandacht geven. De nadruk ligt dan ook op de werkgeversdienstverlening van de subregionale WerkgeversServicepunten, de inclusieve arbeidsanalyses vanuit Anders kijken naar Werk en de dienstverlening vanuit het Zeeuws Mobiliteitsteam. Ook het Zeeuws Team van Jobhunters en Jobcoaches laat zichzelf zien op de beurs.

Hieronder lees je meer over waar en wanneer je ons kunt vinden op de Contacta:

Op de beursvloer | Stand 7.16 

In de stand van Aan de slag in Zeeland dagen we werkgevers uit om anders te kijken naar werk en kandidaten. We willen laten zien dat je verder mag kijken dan het traditionele cv en de daarbijbehorende diploma's. We vragen werkgevers om te kijken naar de mogelijkheden. Wat kan iemand toevoegen aan een organisatie? In onze stand laten we daarom zien dat de doelgroep die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaart, een heel diverse groep mensen is.  Denk hierbij aan jongeren, iemand met een WIA uitkering of een statushouder. 

Graag nodigen we werkgevers uit voor een bezoek aan stand 7.16. De vier Zeeuwse WerkgeversServicepunten, het Zeeuws Mobiliteitsteam en het team Anders kijken naar Werk vertegenwoordigen Aan de slag in Zeeland. Zij vertellen graag meer over welke hulp we vanuit deze teams kunnen bieden en welke mogelijkheden er zijn voor werkgevers. Ook kunnen we via een "silent demo" diverse voorbeelden laten zien. 

Workshop Werven met lef! 

Op woensdag 9 november 16.00u geeft het team Anders kijken naar Werk samen met The Workbrand een workshop in de Dome. Tijdens de workshop van een uur wordt toelichting gegeven op Werven met lef. Er worden praktische tips en voorbeelden gegeven over:

  • hoe je anders kijkt naar werk 
  • taken en processen onder de loep neemt om werkdruk te verlagen
  • onderscheidend zijn in werving en selectie
  • hoe je divers talent aantrekt

Aanmelden voor de workshop: Contacta.nl: Werven & werken met lef

Zeeuws Mobiliteitsteam op de Banenmarkt

Op donderdag 10 november van 9.00-13.00uur organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de Banenmarkt. Het Zeeuws Mobiliteitsteam is hier aanwezig om in contact te komen met werkzoekenden in Zeeland. 

Meer informatie over de banenmarkt: Contacta.nl: Banenmarkt

Koffiemoment met 55-plussers

Het Zeeuws Team van Jobhunters en Jobcoaches organiseert samen met het Zeeuws Mobiliteitsteam tijdens de Contacta een koffiemoment waarbij werkgevers en 55-plussers met elkaar in contact worden gebracht. Het koffiemoment vindt plaats op woensdag 9 november van 14.00-16.00uur in het restaurant van de Zeelandhallen.

 

Graag ontmoeten we je op de Contacta! 

Bestel hier jouw gratis toegangskaart voor Contacta.nl 2022.