Banenmarkt op Contacta 2021

UPDATE | Contacta staat voor elkaar ontmoeten, tijd nemen voor elkaar in een ontspannen sfeer.

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag 12 november en een constructief overleg met de Gemeente Goes moeten we helaas mededelen, dat Contacta 2021 op 30 november, 1 en 2 december 2021 niet door kan gaan.

Op basis van de huidige coronaregels is het niet mogelijk om het karakter van het netwerk evenement en de daarbij horende bezoekersstroom te realiseren. Werkgevers en werknemers worden aangemoedigd om thuis te werken en contacten te beperken.

-------------------------------------------------------------

Op 2 december organiseert LMG strategie + creatie in samenwerking met het UWV en de Zeeuwse Vacaturebank de Banenmarkt op Contacta.

Steeds meer bedrijven en organisaties hebben moeite met het vinden van passend personeel. Zeker in deze tijd is het voor een aantal sectoren lastig om aan personeel te komen. Ook voor werkzoekenden kan het lastig zijn een baan te vinden. De Banenmarkt biedt een laagdrempelige manier voor werkzoekenden en werkgevers om met elkaar in gesprek te gaan.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Het ‘Werken in Zeeland’ plein op Contacta is specifiek gericht op carrièreontwikkeling. Kom in contact met bedrijven uit verschillende sectoren. Zo staan onder andere Saman Groep, DRV Accountants & Adviseurs, SVRZ en Stichting Kinderopvang Walcheren op de Banenmarkt. Op deze manier wil Contacta organisaties en werkzoekenden samenbrengen. Ben je werkzoekend of heb je een baan, maar ben je op zoek naar nieuwe carrièrekansen? Ga na wat bedrijven voor jou kunnen betekenen.

Op de Banenmarkt zullen onder andere de volgende bedrijven staan: Accon AVM Group, Adri & Zoon, Zorgstroom, Zuidwester, MVH Group, Stichting Gors, Saman Groep, Tempo-Team, Vermeer International, Stichting Kinderopvang Walcheren, Sagro, DRV Accountants & Adviseurs, Allévo, C-Port, Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen, Multraship Towaga & Salvage, Kinderopvang Walcheren, HR Zeeland, FMJ E&J Zeeland, Viazorg, Miep Huishoudservice, DIT Techniek,  Manpower, Stichting ’S Heeren Loo, Stichting WVO Zorg, Zorggroep Ter Weel, Stichting Lentekind.